Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

INSTITUT ESCOLA SANT JORDI

El CEIP Sant Jordi és un centre públic de la Generalitat de Catalunya que cobreix l´escolaritat de P-3 fins a 6è de primària. Actualment som una escola de dues línies amb una mitjana de 19 nens/es per aula.

És escola catalana i, com a tal, fem tots els aprenentatges en català, des que els nens i les nenes comencen Educació Infantil.

És una escola activa, que treballa de manera que els nens i les nenes aprenguin experimentant, descobrint conceptes, construint els seus propis aprenentatges, sols o bé en grup, fent servir tots els mitjans al seu abast.

És una escola solidària, dialogant i no competitiva per tal que els nens i les nenes aprenguin a compartir, a ajudar-se, a trobar solucions sense recórrer a la violència, a respectar i valorar els altres i a participar en jocs i activitats per plaer i desinteressadament.

És una escola integradora, en tant que en el nostre treball diari evitem qualsevol tipus de discriminació. Acceptem tots els nens i les nenes tal com són, valorant les seves actituds positives i intentant entendre les actituds negatives per tal de poder intervenir-hi i buscar solucions.

El nou edifici tindrà dues plantes: la de baix, que farà 411 m2 i la de dalt amb 669 m2 construïts.

A la planta baixa hi haurà un ampli vestíbul per on es podrà comunicar amb l´edifici actual i tindrà unes escales per accedir a la planta de dalt. En aquesta planta hi trobarem: la consergeria, secretaria, una sala per l´AMPA, la nova biblioteca i una sala de mestres. També disposarà d´uns serveis.

A la planta de dalt és on trobarem les sis aules d´educació infantil, que seran amb molta llum i cada una disposarà de lavabos propis, a més d´una sortida directa al pati del davant. En aquesta planta també hi haurà un vestíbul per on es podrà passar a la primera planta de l´edifici actual. Finalment hi haurà una aula de psicomotricitat, una aula per a petits grups i la tutoria d´educació infantil.

A la pista St. Jordi només es conservarà el terra i l´estructura. La teulada serà de planxa i al damunt s´hi col·locaran plaques solars, segurament per a tenir aigua calenta aprofitant l´energia solar. S´hi construiran uns vestidors amb dues plantes, la primera destinada als alumnes de l´escola i la segona s´utilitzarà fora de l´horari escolar els esportistes que hi vinguin.

Els patis de l´edifici actual quedaran més grans que ara, perquè ens treuran les cargoleres, però al pati del darrera hi haurà unes escales que comunicaran amb el pati de dalt i a la part de davant també disposarem d´unes escales per pujar al pati de davant del nou edifici. L`únic tros de pati que es perd amb les obres és la zona on es comunicaran els dos edificis. Pel què fa als patis del nou edifici en tindran un a la part de davant i dos a la part de darrera que es comunicaran per vuit graons.Veure INSTITUT ESCOLA SANT JORDI a un mapa més gran
Adreça: C/ Puig-reig, sn, Navàs - 08670
Telèfon: 938391387
Correu electrònic: se.cetx.sertnec@4622208a

Compartir:

Darrera actualització: 25/06/2013 15:35 Total visites: 12763