Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

ELS COMERÇOS DE NAVÀS CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

imatge

ELS COMERÇOS DE NAVÀS CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

 

L’Ajuntament de Navàs difon entre els comerços la línia 900 d’atenció a víctimes de violència masclista.

 

L’Ajuntament de Navàs està impulsant la col·laboració entre la Unió de botiguers de Navàs i els comerços del poble per fer difusió de la línia 900 900 120 d’atenció a dones en situació de violència masclista de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya, la Federació de Municipis de Catalunya i l'Associació Catalana de Municipis

Els comerços de Navàs que estan interessats en la campanya s’hi adhereixen i l’Ajuntament els hi fa arribar el material divulgatiu, format per uns adhesius i un cartell.

La línia 900 900 120 d’atenció a dones en situació de violència masclista té una atenció gratuïta, confidencial i funciona tots els dies de l’any durant les 24 hores i en 124 llengües entre les quals hi ha el català, el castellà, l’anglès, el francès, l’alemany, l’italià, el rus, l’àrab, el romanès, el croat i el xinès. Està format per un equip de professionals de l’advocacia, la psicologia, treball social i medicina que atenen en aquest servei les demandes relacionades amb qualsevol forma de situació de violència contra les dones i que poden contactar amb serveis d’emergència, si fos necessari.

L’Ajuntament de Navàs vol fer difusió entre la ciutadania d’aquest recurs on les dones poden trucar de forma anònima i explicar la situació en la qual es troben, sense que la trucada quedi reflectida en la factura telefònica. Des del servei de la línia 900 s’indica i s’acompanya a la víctima en la derivació als serveis més adients de la Xarxa d’intervenció integral contra la violència masclista.

 

 

ESTIMAR NO FA MAL! VIU L’AMOR LLIURE DE VIOLÈNCIA: PROJECTE DE FORMACIÓ PER A LA PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

 

L'Ajuntament de Navàs difon entre la població, les escoles i els instituts de Navàs la campanya «Estimar no fa mal!».

 

Estimar no fa mals’adreça a joves d’entre 10 i 19 anys, a professionals que treballen amb aquests joves i que poden actuar com a agents preventius, així com a pares i mares. El programa pretén dotar a professionals que treballen amb joves adolescents de les competències necessàries per realitzar accions de prevenció de les situacions d'abús en les relacions de parella i afectives i fomentar actituds i comportaments igualitaris, promovent la reflexió al voltant dels comportaments abusius vinculats als rols de gènere i als models de feminitat i masculinitat.

 

El material divulgatiu de la campanya, format per cartells, postals i xapes informatives s’ha repartit a les escoles, cartelleres i equipaments municipals.

Compartir:

Darrera actualització: 11/01/2019 12:57 Total visites: 589

Documentació