Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Hores del conte coeducatives

imatge

Al llarg del 2019, algunes de les hores del conte per infants que es fan cada primer divendres de mes a la Biblioteca, han estat triades tenint en compte que siguin contes amb perspectiva de gènere, és a dir, que no reprodueixin estereotips que promouen desigualtat entre els infants. 

Seran contes que tractaran el rol que segueixen tenint les dones a les llars assumint bona part de les tasques domèstiques i de cures, els estereotips i perjudicis que se'ns associa des que naixem pel fet de ser homes o dones, qüestionaran el binarisme sexe-gènere que segueix predominant en la gran majoria de contes infantils...

Aquesta és una acció que s'ha promogut des de la Regidoria de Cultura, amb el suport de la tècnica d'Igualtat, dins les accions que es duen a terme en el marc del Pla d'Igualtat de l'Ajuntament (2016-2019). 

Els contes seran explicats per la Ruth Garcia Ruz, que a través del teatre amb diferents objectes i titelles, entre d’altres disciplines, ens farà anar descobrint els personatges -a vegades divertits i d’altres no tant- per acabar resolent cada conte amb un indispensable empoderament de la DONA.

El primer dels contes es farà el proper divendres dia 1, a 2/4 de 6 de la tarda, i serà una història inspirada en els contes "El llibre dels porcs" d'Anthony Browne, i "Una catàstrofe afortunada", d'Adela Turin i Nella Bosnia. 

Compartir:

Darrera actualització: 06/03/2019 08:56 Total visites: 257