Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Licitació direcció facultativa (Escorxador i Pallissa)

imatge

Com ja sabreu, des de fa prop de 2 anys i mig, ens vam presentar conjuntament amb diversos municipis del Bages a una subvenció FEDER sota coordinació del Consell Comarcal del Bages. Aquesta subvenció cobria un 50% sense IVA del total del projecte presentat i ara, finalment, ja s'està entrant en les fases de licitació.

El 28 de desembre ja es va publicar l'inici de la licitació del "Contracte d'obres dels projectes que s'inscriuen en el marc del projecte "El Geoturisme com a eix vertebrador per la dinamització turística i econòmica del Bages del PO FEDER 2014-2020. Eix 6".

Ja vam anunciar aquesta licitació que avui 24 de gener al Consell Comarcal s'obriran els sobres de les ofertes presentades, i esperem que en breu ja es puguin assignar les obres i s'iniciïn. 

I avui, s'ha anunciat una nova licitació que fa referència a la direcció facultativa del contracte de serveis dels projectes que s'inscriuen en el marc del projecte "El Geoturisme com a eix vertebrador per la dinamització turística i econòmica del Bages del PO FEDER 2014-2010 Eix 6." 

En aquest cas, dins aquesta direcció facultativa s'hi inclouen diversos projectes, els dos que afecten a Navàs:

- L'execució del projecte museogràfic Centre d'Interpretació del Cicle Lunar a la Pallissa de Castelladral ("La Lluna en un cove"), de Navàs.


- Les obres per a la creació de l'Espai d'enoturisme i punt d'informació turístic a l'antic escorxador municipal de Navàs. L'Escorxador, "Espai d'Experiències", a Navàs.

En aquesta licitació també s'hi adjunten altres projectes d'altres municipis que tots van en la mateixa línia de rehabilitació d'espais per enfortir el potencial turístic de la nostra comarca, tot vinculant-ho al geoturisme.

- El condicionament de l'accés i promoció turística del Pont Vell d'Avinyó.

- La rehabilitació de les tines dels Manxons de Callús.

- Habilitació de la Capella de "Cal Clarassó" com Oficina de Turisme de Santpedor, a Santpedor.

- Reforma de la Casa Museu Torres-Amat de Sallent.


La data límit per a la presentació d’ofertes és el dijous dia 7 de febrer a les 14:00 i l’obertura del sobre únic, que serà pública, tindrà lloc el dilluns dia 11 a les 9 del matí al Consell Comarcal del Bages.

Les obres encara trigaran un temps a començar, però ara ja falta menys perquè siguin realitat, tot tenint en compte que pel camí diversos ajuntaments no han pogut seguir vinculats al projecte perquè no complien diversos criteris. Finalment, sembla que en breu hi haurà moviment i aquests projectes es faran realitat.  

Compartir:

Darrera actualització: 28/01/2019 13:52 Total visites: 381