Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Talent local amb projecció global

imatge

El violí d'Eduard Freixa, va posar la cirereta al pastís del primer cicle de Concerts d'Hivern, acompanyat a la guitarra per Martí Riera i Marc Pusó al piano, amb el Casal Sant Genís de Navàs ple de gom a gom i rendit al talent dels músics locals.

 Les versions de temes com Chandelier, Rise i Perfect, aquesta última que compta amb més de 3 milions de visualitzacions a You Tube, van marcar les bases d'un concert de sons moderns, fet per músics de formació clàssica, que volen compartir i acostar la música i els sentiments que a través d'ella es poden expressar.

 Un concert jugat a casa, amb joves amb talent, amb projecció i progressió imparable, sorgits de l'Escola de Música de Navàs i en plena formació amb els millors centres i professors del país.

Eduard Freixa va tocar per primera vegada amb els seus alumnes de violí, deu nenes que van compartir escenari amb una versió de l'Hallelujah de Leonard Cohen.

 El cap de setmana musical havia començat amb un concert amb el pianista Roger Illa, que va interpretar temes de Mozart, Shubert, Haydn i Beethoven, a l'auditori de l'Escola de Música. Roger Illa va fer un bis tocant un tema només amb la mà esquerra, en homenatge a la seva professora de piano.

 

El cicle de Concerts d'Hivern, segons va dir el regidor de Cultura, Genís Rovira, ha superat les espectactives previstes i la seva oferta ha omplert regularment les sales on s'han programat els concerts, la qual cosa fa pensar que el cicle ha vingut per quedar-se i tindrà continuïtat.

Compartir:

Darrera actualització: 05/02/2018 08:36 Total visites: 2472