Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Vins originals de Navàs pel Maridatge 2019 a Palà de Torroella

Joan Soler, Genís Rovira i Joan Fernandez
Joan Soler, Genís Rovira i Joan Fernandez

El proper 7 de març se celebra el ja tradicional maridatge de vins i gastronomia al teatre municipal de Palà de Torroella (Navàs). Avui l’enòleg Joan Soler, que acompanya l’esdeveniment des dels seus inicis, ha fet la tria dels 6 vins que s’hi podran tastar. Vins que aniran de la mà dels plats del cuiner David García del Restaurant To+ de Palà de Torroella.

Joan Soler destaca la «originalitat i qualitat» dels vins presentats aquest any i encoratja als i les vinyaires de tot el municipi de Navàs a continuar la important tasca de mantenir la cultura del vi, de preservar les varietats locals i d’elaborar vins que amb una plena simbiosi amb el territori. Han acompanyat a la tria dels vins el regidor de Món Rural Joan Fernandez i el regidor de Cultura Genís Rovira (a la fotografia)

El Maridatge forma part de la Mostra de Vins del Municipi de Navàs que se celebrarà el proper diumenge 10 de març a Castelladral, juntament amb la històrica Festa de l’Arròs.

El proper dilluns 25 de febrer s’obra la venta tiquets (25€/persona) per al maridatge, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Navàs (938390022). També està previst un bus per anar-hi pel mòdic preu de 5€ per persona.

 

 

 

 

 

Compartir:

Darrera actualització: 01/03/2019 17:46 Total visites: 603