Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Anàlisi d’aigua de les Fonts Naturals de Navàs

Font de Malric
Font de Malric

Des de l'any 1997 l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona analitzen algunes fonts naturals del municipi i l'aigua del pou que està situat al pavelló. Al llarg d'aquest anys hem aconseguit generar una base de dades que ens ha permès:

 

  • Determinar l'estat químic de l'aigua subterrània per als paràmetres essencials de pH, conductivitat, nitrit, amoni i nitrat, a més d'indicadors microbiològics. Altres components de periodicitat anual, complementen la caracterització de l'aigua a la font natural.

  • Identificar la presència de tendències, increments o disminucions més o menys prolongades al temps, de les concentracions de paràmetres mesurats que han pogut ser introduïdes com a contaminació antropogènica.

 

Aquesta acció vol ser una eina de suport a la gestió municipal pels aspectes de vigilància i control dels recursos hídrics i d'informació als usuaris, per aquest motiu l'Ajuntament ha penjat uns cartells en algunes fonts on els resultats de les últimes analítiques han sortit no apte pel consum”.

Compartir:

Darrera actualització: 28/07/2016 08:45 Total visites: 6452