Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

DIA INTERNACIONAL SENSE SOROLL

imatge

El 26 d’abril és el dia internacional sense soroll, es pretén conscienciar sobre la necessitat de promoure la preservació de l’ambient acústic a nivell internacional, la bona salut auditiva i sobre les molèsties i efectes perjudicials que el soroll genera i té per a la salut.

A Navàs estem redactant el pla d’acció per a la millora de la qualitat acústica del municipi i que s’ha d’aprovar en el proper Ple del més de maig, el pla d’acció és una eina de gestió del soroll ambiental, que un cop quantificades les zones amb conflicte acústic, és a dir, aquelles que presenten superacions en relació als valors límit d’immissió, estableix les mesures correctores més adients per reduir l’impacte sonor. De forma complementària, també estableix les mesures preventives i/o línies estratègiques generals, per a la millor i preservació de la qualitat acústica del municipi.

El pla d’acció és divideix en cinc programes, cada programa conté les accions que han de donar resposta al desenvolupament del pla, sumant un total de 28 accions:

PROGRAMA 1: superacions dels objectius de qualitat. Inclou 2 accions per donar resposta a les superacions detectades en el municipi.

PROGRAMA 2: Sensibilització. Inclou 2 accions lligades amb la conscienciació envers al soroll.

PROGRAMA 3: Regulació i compliment de la normativa. Contempla 13 accions que fan referència a la reglamentació i el compliment del marc normatiu en la vessant de soroll i vibracions.

PROGRAMA 4: Incentius i inversions. Considera 5 accions que tenen com a objectiu incentivar la millora de la qualitat acústica del municipi, per part de la població així com les línies d’inversió públiques destinades a millorar la qualitat acústica.

PROGRAMA 5: Accions estratègiques.Es proposen 6 accions a seguir per millorar la qualitat acústica del territori.

Compartir:

Darrera actualització: 26/04/2017 07:34 Total visites: 2628

Enllaços Externs