Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

EURONET 50/50 max

Institut Escola Sant Jordi
Institut Escola Sant Jordi

El projecte Euronet 50/50 pretén involucrar centres educatius d’arreu d'Europa amb l'objectiu comú de reduir el consum energètic i incrementar els nivells de coneixement i conscienciació en aquest aspecte. Això pot suposar una reducció significativa d'emissions de CO2 contribuint a l'objectiu fixat per la Unió Europea: 20% menys de gasos d'efecte hivernacle pel 2020.

 

El passat dijous 23 de gener de 2014 es va constituir l'Equip Energètic, que serà el responsable de fer el seguiment de tot el projecte, de calcular els valors de referència i els estalvis que s'aconsegueixin, d'aplicar mesures d'estalvi que no comportin cap inversió en l'ús de la calefacció i l'electricitat, entre altres.

 

L'Equip Energètic està constituït per:

 

EQUIP ENERGÈTIC

ALUMNES

Joana Bertran

Roger Riera

Abdel Esaydi

Marina Cilebras

Marc Company

Kenya Martin

MESTRES

Conxita Mas

Trinitat Gonzalez

Maria Grau

Rocio Fernández

Fina Bernadas

Beti Gómez

DIRECTORA

M. Alba Casellas

CONSERGES

Montse Baqué

Josep Maria Castellana

AJUNTAMENT DE NAVÀS

Jaume Casals Ció

Josep Casafont Cendra

Susanna Ribera Planas

 

Una de les eines que l'Ajuntament de Navàs ha posat a disposició de l'escola per portar a terme aquest projecte és un sistema de monitorització que ens permet mesurar i analitzar el consum elèctric de l'escola a temps real.

 

Amb aquesta eina es vol conscienciar sobre la repercussió del consum energètic excessiu a llarg termini, i motivar l'ús mínim indispensable d'aquest recurs exposant clarament la compensació econòmica que aquest estalvi representa. Cliqueu en l'enllaç (Consum Sant Jordi) per veure el consum a temps real de l'Institut Escola Sant Jordi.

Compartir:

Darrera actualització: 28/01/2014 11:33 Total visites: 6205