Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Exposició Artistes Locals - Fira Tardor

Vols participar a L’EXPOSICIÓ D’ARTISTES LOCALS? 

Diumenge, 20 d’octubre 2013 

 

L’exhibició del talent dels artistes locals es podrà tornar a veure en l’exposició anual que acull la Sala d’actes de l’Escola Municipal de Música “ Mestre Castella” dins els actes de la Fira de Tardor.

 

El nostre objectiu és oferir cada any un espai dedicat a les arts plàstiques locals, tot donant a conèixer obres i autors de Navàs. Això fa que s’hagi consolidat aquesta mostra que constata l’arrelament a casa nostra d’un ampli ventall d’artistes, que conreen la pintura i l’escultura en les seves múltiples vessants.

 

La Fira de tardor és un marc incomparable per realitzar exposicions d’aquest tipus ja que el dinamisme cultural i festiu arriba al seu punt àlgid. Volem potenciar la creació artística dins de la nostra pròpia població i donar-la a conèixer ja que és tot un plaer visual.

 

Així doncs, animem un any més, a tots els artistes navassencs a que exposin les seves obres per tal d’organitzar amb èxit aquesta exposició.

 

Si vols participar-hi, truca al 93.839.00.22 ext. 1144 (Mireia Chavarria) o envia un missatge a chavarriabm@navas.cat i inscriu-te.

Compartir:

Darrera actualització: 11/07/2013 13:49 Total visites: 5578