Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Resum activitats de la Setmana europea de prevenció de residus

imatge

El passat dia 22 de novembre es van lliurar «portaentrepans» als alumnes de tercer de primària dels centres educatius de Navàs.

El porta-entrepà és un objecte que serveix, com el seu nom diu, per portar l’entrepà; és un sistema molt còmode i pràctic ja que un cop obert ens serveix d’estovalles; però l’objectiu més important que ens ofereix és que és pot utilitzar moltes vegades evitant l’ús del paper d’alumini o de film (plàstic). El millor residu és aquell que no es produeix!!!

El dia 24 de novembre a la tarda es dugué a terme el Mercat d'intercanvi de jocs i joguines al club d'Avis. Un grup d'infants van poder intercanviar jocs i joguines que ja no utilitzaven i que encara estaven en bon estat, tots ells van gaudir d'una bona estona de joc. Es van realitzar uns 15 intercanvis. Amb aquest intercanvis es va sensibilitzar sobre la prevenció de residus i sobre el consum més responsable. I també es va fomentar la solidaritat i es va tractar la relació no comercial fent especial èmfasi en la utilitat de la reutilització.

Mentre es duia a terme el Mercat d'intercanvi, els infants i els seus acompanyants van poder visitar l'Exposició Reduïm Residus, cedida per la Diputació de Barcelona. Aquesta exposició vol donar a conèixer als visitants les característiques i la importància de la gestió dels residus, per tal d’afavorir i incrementar la participació de la ciutadania en la presa de decisions ambientals. 

Compartir:

Darrera actualització: 27/11/2017 11:01 Total visites: 1182