Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Arrossada i Mostra de Vins fan ple a Castelladral

imatge

El bon temps va acompanyar la festa de l’Arrossada i la Mostra de Vins de Castelladral, que va propiciar que tot l’entorn del nucli principal s’omplís de gent i vehicles durant tot el dia.

La festa va començar amb una caminada popular que va aplegar més de cent persones, les quals van poder admirar paisatge, patrimoni i la balma de Comaposada entre altres indrets.
La Mostra de Vins, aquest any es va instal·lar davant l’Alberg de Castelladral, amb una dotzena de vinyataires, va ser un dels reclams més concorreguts. També hi havia parades de productes artesanals i alimentaris. A destacar les exhibicions d’una destil·leria artesanal, l’elaboració de matalassos, de serra mecànica i la trobada de tractors d’època.
La Coral Nova va posar l’accent musical a la festa amb una cantada de cançons populars. L’experta en temes de vinya, Maria Estruch, va fer una xerrada sobre l’activitat vinyaire a Castelladral.
A quarts de tres de la tarda, la colla del Pi Tort de Palà de Torroella va començar a repartir l’arròs i, el dinar popular, va ser el preludi d’una llarga sobretaula, bo i gaudint d’un dia esplèndid. La venda de tiquets pel dinar va superar els 450.

La música i el ball van allargar la festa fins a la vespreda.
L’Associació de Veïns de Castelladral han fet una valoració positiva de la XXXII Festa de l’Arrossada i la IV Mostra de Vins. Els membres de Protecció Civil van col·laborar amb l'organització i el bon funcionament de la festa.

Compartir:

Darrera actualització: 30/03/2016 07:47 Total visites: 3570