Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Batukada i zumba contra la pluja

imatge

La pluja que ha caigut aquesta tarda a Navàs, (20 litres en poc menys de 25 minuts), ha escampat ràpidament la boira a ritme de batukada i zumba crew, les activitats programades per la festa del barri de cal Miquel.

Una cercavila amb la batukada de la Colla Jove dels Diables de Sant Llorenç de Munt, Los Inocentes Y, grups d'espontanis i la presència de les Pubilles i Hereus de Navàs acompanyats de la regidora de Cultura i Joventut, Sònia Majoral, han participat en una sorollosa i animada desfilada pels carrers del barri.

Susana Massagué i Natàlia Montoya han dirigit un taller de zumba crew, amb ritmes llatimoamericans plens de salsa, merengue, cumbia, reggaeton i samba mitjançant el ball i un ventall de moviments aeròbics que han aconseguir fer gaudir col·lectivament al personal més jove, els quals han cremat un munt de calories per fer salut i donar màxima flexibilitat al cos.

Amb ritmes més calmats i adreçats a un públic més madur, el ball de amb l'Elisabeth Majoral, la botifarrada i un divertit karaoke clouen la jornada.

Diumenge es fa una xocolatada a primera hora del matí, missa rociera, espectacle infantil amb el Dr. Sapastre, arrossada, sevillanes, ball i botifarrada com a punt i final dels actes de la festa del barri de cal Miquel.

Compartir:

Darrera actualització: 28/09/2013 19:08 Total visites: 2439