Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

‘Despertar a la terra’ vol canviar la nostra relació amb la natura

imatge

Dijous, 24 d’octubre, a les 8 de la tarda a la sala d’actes de la Biblioteca de Navàs es projectarà el documental ‘Despertar a la terra’, seguit d’un debat amb Pere Vidal, un dels col·laboradors del projecte, agroactivista i promotor del projecte Can Pipirimosca.
Despertar a la terra ens convida a reconectar-nos amb la naturalesa. El documental ens ofereix el testimoni de persones que viuen amb una gran relació amb la terra i ens anima a recuperar l'essència del ésser humà com a part integrant de la natura.
Inspirat en el viatge del fill del cineasta mexicà-canadenc Raúl Alvarez, i la seva particular odissea mediterrània que el va portar a trobades amb personatges excepcionals i carismàtics que li ajuden a redescobrir el significat de paraules com agricultura, llaurar la terra, males herbes o supermercat, que revelen noves i singulars maneres de produir aliments. ‘Despertar a la terra’ amaga un missatge espiritual, oportú i concret per canviar la nostra relació amb la natura.
El documental es va estrenar al Canadà a l’ecolocalitat de Findhorn, i s’ha projectat a Anglaterra, Barcelona, València i a les Illes Balears.

Compartir:

Darrera actualització: 23/10/2013 12:12 Total visites: 2576