Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Festa de la Interculturalitat

imatge

La Festa de la Interculturalitat es va poder celebrar malgrat la pluja i va canviar l’escenari de la plaça Gaudí per l’espai cobert del pavelló esportiu. La jornada és organitzada per l’Àrea d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament de Navàs, Càritas Parroquial i Germans del Món.

 

La Festa de la Interculturalitat va nèixer fa uns anys amb l’objectiu de viure la diversitat perquè vivim en un país multicultural cosa que significa que compartim un mateix territori amb diferents cultures i la presència d’immigrants ens pot enriquir a cadascun de nosaltres i al nostre país. A vegades, la convivència no és fàcil i per això en algunes ocasions sorgeixen conflictes, l’interculturalitat proposa actuacions per aconseguir que la coexistència es plantegi com una convivència fructífera i enriquidora, basant-se en l’intercanvi entre persones o grups de diferents cultures.

 

Amb aquesta premissa i declaració d’intencions, la Festa de la Interculturalitat que es va fer a Navàs el dia 7 de setembre, va aplegar persones vingudes de països com Romania, Marroc, Índia, Catalunya i Espanya, entre altres. Van actuar la colla de Bastoners de Navàs i es va fer un tast gastronòmic amb plats tradicionals de cada país. També es van fer balls i es va escoltar música de les diferents cultures representades.

Compartir:

Darrera actualització: 19/09/2013 13:46 Total visites: 2299