Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Implantació de la cita prèvia a l'Organisme de Gestió Tributària

imatge

A partir del proper dia 1 de març, l'Organisme de Gestió Tributària posa en marxa el nou servei de cita prèvia a tota la seva xarxa d’oficines. 

Amb la finalitat de millorar l’atenció presencial als ciutadans, s’ha decidit establir de forma obligatòria, el servei de cita prèvia per a la majoria de tràmits i consultes que habitualment requereixen els contribuents dels municipis i altres ens públics que han delegat les funcions de gestió i/o recaptació dels seus ingressos públics a la Diputació de Barcelona.


Aquest nou servei s’implanta ara que ja és possible realitzar la majoria de tràmits des de la Seu electrònica d’aquest organisme, el que permet que el ciutadà no s’hagi de traslladar presencialment a les oficines.


Podeu consultar a la Seu electrònica de l’ORGT https://orgt.cat/normes, la resolució de la Gerència d’aquest organisme que habilita aquest nou servei al ciutadà.

Amb la voluntat de donar la màxima difusió a aquest nou servei així hem incorporat un accés directe orgt.cat/cites en el web del nostre ajuntament per poder realitzar el tràmit de petició de cita prèvia a les oficines d’aquest organisme.

 

Compartir:

Darrera actualització: 26/02/2019 14:25 Total visites: 170