Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Intens cap de setmana amb Mostra de Vins i Arrossada a Castelladral

imatge

 

El Sopar de Vinya a l'Alberg de Castelladral, és l'element més novedós a la quarta Mostra de Vins del municipi de Navàs, que enguany veu reforçat el seu potent cartell del sopar de Maridatge amb la celebració del títol de Top Chef pel cuiner del Grup To (+) David García, i les prespectives de bon temps per l'Arrossada de Castelladral que es farà diumenge.
Cronològicament, el primer dels esdeveniments és el sopar de Maridatge, que es faràdijous a partir de 2/4 de 9 al teatre de Palà de Torroella, amb protagonisme estelar pels sís vins de la nova collita que han proporcionat les vinyes de Navàs. Uns vins que ja han estat triats per l'enòleg Joan Soler i, que el cuiner David Garcia hi posarà el seu particular i creatiu segell gastronòmic amb sis plats delicatesen. Al sopar hi assistiran 210 persones. L'acte comptarà amb petites accions teatrals a càrrec de l'associació cultural Pi Tort de Palà.
Divendres al vespre, a l'Alberg de Castelladral, hi haurà el primer Sopar de Vinya, amb uns seixanta participants, que degustaran productes de proximitat, menges de pagès i vins de la nova collita. El sopar serà amenitzat pel grup Corrandes son Corrandes que improvisarà rimes i quartetes amb el seu espectacle In Vino Veritas.
El Sopar de Vinya recrea un àpat dels d'abans: Llesquetes de pa i llonganissa amb oli extra verge de MIGJORN i un xarrup de most de pansa blanc de la vinya de Cal Cupons (Jaume Obradors). Amanida d'Escarola, panses, amb arengada i col i flor. Combinat amb vi rosat de la vinya de la carena de Les Cases (Toni Martin / Josep M. Manubens). Costella i botifarra de porc confitada amb vianda, rosta de cansalada, i un bitxo roent. Vi negre de la Vinya del Crescenci (Subirana / Lemonxe / Tai). I per postre, Mostillo (codonyat de Ca l'Estruch), pets de monja amb raïm blanc. Vi dolç (Josep Torrents de Cardona).
El darrer cartuxt d'aquest intens cap de setmana serà la Festa de l'Arrossada de Castelladral, amb l'elaboració d'una espectacular paella i un dinar popular que es farà a l'esplanada de les alzines, a partir de les 2 de la tarda. El dinar va a càrrec de la colla del Pi Tort de Palà de Torroella.
Els actes de diumenge comencen amb una caminada popular i amb BTT, la trobada de tractors d'època i la Mostra de Vins on es podrà degustar i comparar, comprar i intercanviar experiències directes amb els productors de vins de la darrera collita. Es farà una xerrada sobre la vinya a càrrec de Maria Estruch, un petit concert amb la Coral Nova. La festa s'acomiadarà amb un ball de tarda amb Jordi Soler.
Els actes són organitzats per l'AAVV de Castelldral i la col·laboració de l'Ajuntament de Navàs.

Compartir:

Darrera actualització: 30/03/2016 08:05 Total visites: 4300