Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

La Ticdate de Navàs, a la Maker Faire de Roma

imatge

Els INSTRÒNIKS han estat seleccionats entre més de 700 projectes per exposar el proper cap de setmana a Roma, dins l'edició Europea de la Maker Faire.

Una Maker Faire és: "un aparador familiar de la invenció, la creativitat i l'enginy, i una celebració del moviment Maker. És un lloc on els innovadors mostren el que estan fent, i comparteixen coneixements sobre la tecnologia i l'artesania." Concretament, a la Maker Faire de Roma (http://www.makerfairerome.eu/en), l'any 2013 hi van assistir més de 40.000 persones provinents de tot el món.

El Jordi Divins i el Marc Sibila, professors del’EDN són els impulsors del projecte instròniks (www.instroniks.com) que vol apropar la tecnologia al públic general mitjançant la música.
En l'edició anterior hi van participar com a assistents i enguany hi exposaran els seus instruments electrònics (goo.gl/E6RdX9).

El Jordi i el Marc, a part de ser uns dels organitzadors de la TICdate de Navàs i professors de l'EDN, també han participat en diferents fires relacionades amb el moviment MAKER. Van exposar a les mini Maker Faire de València i Barcelona; van oferir un Workshop al FAB10 (www.fab10.org/ca/home) (trobada internacional de Laboratoris de Fabricació) i han fet diferents tallers i demostracions per Catalunya.

Com ja és habitual en ells, s'emportaran alguns dels alumnes de l'EDN que formen part d'un espai de creació digital dins el centre (EspaiMakeEDN) on poden desenvolupar diferents projectes. Els projectes que els acompanyaran seran el joc Harrow Game (dels alumnes d'informàtica, Lluís Travesset i Sergi Domènech) i el RobotEDN controlat des d'una polsera (dels alumnes de Automatizació i Robòtica, Albert Martínez i David Closa).

Després de la seva selecció per anar a Roma, els membres de l’equip Instròniks estan molt animats i motivats amb aquesta experiència i esperen poder-ne treure idees i conclusions amb la mirada posada en el TICdate de Navàs, a la propera edició de la Fira de Primavera, on aquest any es van donar a conèixer després de sortir al programa Divendres de TV3.

Compartir:

Darrera actualització: 29/09/2014 12:14 Total visites: 2777