Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Març: mes de les dones treballadores

imatge

Comencen des d'avui mateix, i durant tot el mes, un gran nombre d'actes per commemmorar i reivindicar el mes de març com el mes de les dones treballadores. 

Activitats infantils com una hora del conte amb perspectiva de gènere que posarà de manifest com les dones segueixen fent gran part de les tasques de cura; activitats per a dones com un taller d'autodefensa per a dones o un sopar per a les dones de Navàs; activitats per a homes com un taller de deconstrucció de la masculinitat; actes per a tots els públics com un monòleg teatralitzat, una presentació d'un llibre i l'inici d'un curs de novel·la feminista.

També cal destacar la xerrada "Fem vaga feminista: Pels drets laborals, contra les violències masclistes i racistes i l'empoderament de les dones", amb la Marina nchez, una activista i economista feminista. 

Des de l'Ajuntament, creiem en la necessitat de transversalitzar les polítiques de gènere, és a dir, fer polítiques feministes des de totes les àrees de l'Ajuntament. Aquest cartell n'és un clar exemple, ja que Drets Socials, Cultura, Igualtat, Joventut, el Xalar, l'Omple, han participat de la organització de tots aquests actes.

Compartir:

Darrera actualització: 20/03/2019 13:58 Total visites: 421