Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Més de 420 navassencs a la cadena humana

imatge

L'associació Navàs per la Independència aportarà més de 420 persones a la cadena humana que es farà per la Diada Nacional. Els trams assignats per l'Assemblea Nacional Catalana són els 136-137 i 138 a l'Hospitalet de l'Infant, comarca del Baix Camp.
Els promotors navassencs han hagut de contractar sis autocars per desplaçar 170 quilòmetres als voluntaris que volen participar activament en la construcció de la cadena humana. Navàs per la Independència calcula que hi ha més gent que s'han inscrit pel seu compte i que des de l'ANC se'ls ha assignat un lloc en d'altres trams i viatjaran en vehicles particulars. La valoració inicial és de "satisfacció i èxit per la resposta a la convocatòria", en paraules dels portaveus de l'entitat navassenca.
A Navàs, el mes de juliol ja es va fer un dels primers assaigs de cadena humana en motiu del canvi d'estelada al turó del Lladó que hi ha a l'entrada del poble. En aquella jornada s'hi van aplegar unes 450 persones.
La participació a la cadena humana ha fet alterar la tradicional celebració de l'Onze de Setembre que avançarà els actes patriòtics a la vigília de la diada. Una marxa de torxes pel centre del poble, el canvi d'estelada a la plaça Catalunya, ofrena floral i lectura de manifestos seran els actes centrals.
El mateix dia 11 de setembre, a les 6 de la tarda hi haurà audició de sardanes amb la cobla Principal de Berga, berenar popular i havaneres amb el grup Rems, a partir de les 6 de la tarda al capdavall del passeig de Ramon Vall, organitzat per l'Agrupació Sardanista.
A les 17:14 hores, les campanes de l'església parroquial de la Sagrada Família se sumaran al toc general que repicaran arreu de Catalunya.

El dia 7 de setembre a 2/4 de 10 del vespre es projectarà la pel·lícula: 'Fènix 11-23' al pati de l'Escola de Música, a càrrec de Fotofilm Navàs.

Compartir:

Darrera actualització: 03/09/2013 08:18 Total visites: 2476