Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Moda i gastronomia a cal Miquel

imatge

La festa del barri de cal Miquel de Navàs ha començat a desgranar el programa d'actes amb activitats relacionades amb la gastronomia, la moda i música que han obtingut la complicitat d'un públic entusiasta i la satisfacció de la comissió organitzadora.

Un concurs de truites i de dolços casolans va posar la nota més 'gourmet', seguint amb un sopar popular a base de sardines a la brasa.
Una llarga catifa de color vermell rodejada d'espelmes al mig del carrer Germans Sellarés, va posar les millors gales a una desfilada de roba d'hivern de la botiga Times, que va sumar el valor afegit de la perruqueria A mi aire, el maquillatge d'Estètica Carme Batlló i l'escenografia de Square. Una vintena de models van mostrar la roba de carrer i de festa que marquen el perfil i la tendència de la nova temporada, complements d'una gran varietat i disseny, pentinats i maquillatges molt elaborats.
La jornada de divendres va culminar amb una escala hi-fi i la fluida presència de públic a l'exposició de nines antigues de Marina Soler a l'antic bar La Esquina.


Per avui dissabte, destaca el campionat de truc, el passacarrers amb el grup de veïns Los Inocentes Y, i els Diables de Sant Llorenç, exhibició de zumba crew, ball de tarda, botifarrada i karaoke.
Diumenge es farà una xocolatada a primera hora del matí, la missa rociera, espectacle infantil amb el Dr. Sapastre, arrossada, sevillanes, ball i botifarrada com a punt i final.

Compartir:

Darrera actualització: 28/09/2013 09:42 Total visites: 2340