Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Núria Coll presenta el projecte “Ets el que menges” a Navàs

imatge

Aquest divendres 8 de novembre, la periodista Núria Coll el projecte d’alimentació saludable ETS EL QUE MENGES. Serà a les 8 del vespre a la Biblioteca de Navàs.

ETS EL QUE MENGES és una revista digital de salut i nutrició en català formada per professionals de la salut i la comunicació que uneixen els seus coneixements per difondre d’una manera rigorosa, contrastada i innovadora el món de la salut al voltant de la nutrició (http://www.etselquemenges.cat)

Núria Coll és la directora del projecte ETS EL QUE MENGES. És Periodista de TV3 i El Terrat de produccions. Li interessa la nutrició des de fa anys i defensa un periodisme més especialitzat en el camp de la salut. Actualment participa diàriament al programa “Divendres” de TV3 i és tertuliana de “La tribu” de Catalunya Ràdio. És autora de la novel·la Tots els llocs em recorden a tu de Columna Edicions. Ha treballat amb Antoni Bassas i Carles Capdevila. Ha presentat diversos programes a Barça TV i Televisió Badalona i ha treballat als serveis informatius de RAC1 i IB-3. www.nuriacoll.cat

L'acte forma part de tot un seguit d'activitats i tallers relacionats amb la salut i l'alimentació natural que l'Ajuntament de Navàs ha organitzat durant aquests darreres setmanes. El punt d'informació juvenil EL RAIG ha coordinat aquesta presentació.

Compartir:

Darrera actualització: 11/11/2013 08:46 Total visites: 1871