Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Onze de Setembre a Navàs

imatge

La Diada Nacional de Catalunya, marcada per la iniciativa de bastir una cadena humana de cap a cap del país, ha marcat i condicionarà excepcionalment la celebració local de l'Onze de Setembre a Navàs. Els actes centrals es faran la vigília per facilitar la participació dels voluntaris a la cadena humana.

L'acte patriòtic central de la diada de l'Onze de Setembre a Navàs es farà el dia 10 de setembre amb la concentració d'entitats a 2/4 de 9 del vespre a la plaça de l'Ajuntament per acte seguit fer la cercavila, que es farà amb torxes i guanyarà vistositat i espectacularitat.

El recorregut serà de la plaça de l'Ajuntament passant per la Carretera de Berga, Delfina Bonet, passeig de Ramon Vall i plaça Catalunya, on hi haurà el canvi de senyera i la lectura de manifestos patriòtics. Enguany, l'ofrena floral es proposa fer-la amb testos de plantes i flors, amb la finalitat de poder ser reutilitzades en espais públics ajardinats de Navàs.

El dia 11 de setembre a la tarda es faran els actes que tradicionalment organitza l'Agrupació Sardanista al passeig, una audició de sardanes a les 6 de la tarda amb la cobla Principal de Berga, un berenar popular i l'actuació del grup d'havaneres Rems. Com a novetat hi haurà un toc general de campanes a les 17:14 minuts de la tarda a proposta de l'Assemblea Nacional Catalana. Es farà al campanar de l'església de Navàs i també la de Castelladral.


El dia 7 de setembre a 2/4 de 10 del vespre, al pati de l'Escola de Música es projectarà la pel•lícula: 'Fènix 11-23', de Joel Joan i Sergi Lara, en un acte organitzat per Fotofilm Navàs.


Castelladral i Sant Cugat faran també durant aquests dies el canvi de bandera. A Castelladral serà al cim del Castellot i a Sant Cugat al Serrat del Duc.

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Navàs fa una crida a la població en general per posar, aquest any més que mai, estelades i senyeres a finestres i balcons davant l'oportunitat que tenim al davant per a fer un país lliure, just, pròsper i solidari.

Compartir:

Darrera actualització: 06/09/2013 14:43 Total visites: 2120