Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Pressupostos participatius

imatge

L’Ajuntament de Navàs vol engrescar a la ciutadania a participar amb tota mena de propostes adreçades als que seran els primers Pressupostos Participatius, per l’exercici de 2015. El responsable de l’Àrea Financera de l’Ajuntament de Navàs i l’alcalde, Joan Bertran i Jaume Casals respectivament, van animar als veïns del municipi a donar una bona resposta i noves idees per fer reixir la iniciativa. La xerrada es va fer dimarts a la sala d’actes de la Biblioteca. A Palà de Torroella la reunió es va fer ahir dimecres a les oficines municipals.
Joan Bertran va explicar les diferents fases del procés amb tot detall, des de la recollida de propostes fins el 24 d’octubre, la validació, la presentació pública de les diferents iniciatives, el període de la consulta i les votacions que es farà entre el 17 i 28 de novembre, el recompte i la validació final del resultat.
Tots els navassencs majors de 16 anys, que estiguin empadronats a Navàs podran participar en la votació. Per votar s’han creat uns Navacèntims amb valor de 2 € que cada persona podrà destinar a votar els projectes seleccionats. Com a màxim tindran 5 bitllets de 2 Navacèntims per destinar-los a votar els projectes que més els agradin. Per donar validesa a la consulta, l’Ajuntament de Navàs demana la participació popular d’un 25 per cent dels cens, unes 1.300 persones.
Per ajudar a divulgar la iniciativa s’han repartit casa per casa uns tres mil tríptics, a més de cartells, i un vídeo que ha fet el realitzador Jordi Puig amb Quim Pujolar fent la presentació de la campanya. El vídeo s’ha penjat a You Tube (https://www.youtube.com/watch?v=J8Cztes9od0), i a la pàgina web navas.cat, on es pot trobar la documentació sobre com presentar propostes.

Compartir:

Darrera actualització: 29/03/2016 18:17 Total visites: 4225