Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Remodelació del govern a Navàs amb l’entrada de Josep Casafont

imatge

El nou regidor de l’equip de govern, Josep Casafont Cendra (CUP), ha pres possessió del càrrec, en un ple que es va celebrar dilluns al vespre a l’Ajuntament de Navàs. L’entrada de Casafont implica una redistribució de les regidories dins el govern. En aquest sentit assumirà les àrees de Joventut i Cultura que portava Sònia Majoral i assumeix també les competències de Festes i Medi Ambient, que fins ara portaven Jaume Casals i Joan Fernández, respectivament.
Amb aquests canvis, el govern municipal reequilibra el volum de dedicació i responsabilitats dels regidors, la qual cosa permetrà a l’alcalde Jaume Casals tenir més dedicació a les regidories d’Educació i a les funcions pròpies d’Alcaldia, i alleugerir les competències de Joan Fernández, que traspassa Medi Ambient. Alhora tots els regidors col·laboraran amb el regidor entrant seguint la filosofia del treball transversal entre les diferents àrees de treball.
Casafont entra amb força per aportar renovada energia al govern municipal a l’equador de la legislatura. En la seva presa de possessió va prometre el càrrec ‘per imperatiu legal i per poder servir al poble que m'ha escollit, essent aquest l'únic dipositari de sobirania. Accepto però, sense renunciar mai ni als principis republicans, ni als principis socialistes, ni a la defensa de la radicalitat democràtica i d'una societat justa, ni a la lluita per la independència del meu país i per la reunificació de la nació catalana. Prometo servir aquest poble humilment i defugint dels amiguismes i la prepotència que han acompanyat els anteriors governs, restant a la vostra disposició pel què faci falta i esperant de tot cor que m'utilitzeu.'
El ple extraordinari va ser un dels més curts de la legislatura ja que va durar poc menys de set minuts.

Compartir:

Darrera actualització: 22/10/2013 14:32 Total visites: 2644