Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

'Sombras en el tiempo', el llibre més llegit del 2013

imatge

“Sombras en el tiempo” de Jordi Sierra i Fabra, s’ha imposat com la novel·la més prestada l’any 2013 a la Biblioteca Josep Mas i Carreras de Navàs. Maria Dueñas és l’autora de la segona novel·la més prestada amb “El Tiempo entre costuras”. La tercera novel·la és “La Cançó dels maoris” de Sarah Lark.

Pel que fa a les novel·les juvenils més llegides a la Biblioteca, ocupa la primera posició “La Princesa invisible” de Mercè Anguera. En segona posició, hi ha “Fosca: aquesta nit no hi ha lluna plena” de Care Santos. I el tercer lloc és per “Vols fer el favor d’apujar-te els pantalons?”, de Jordi Folk.

Els còmics més demanats entre el públic adult, han estat “Spiderman” de Stan Lee, “Pinocchio”, de Winshluss i “El Héroe” de David Rubin.

En l’àmbit audiovisual, encapçala la llista “Betty Anne Waters” i “Camino a la libertad” de Peter Weir. En tercer lloc hi trobem la pel·lícula “Avatar”.

Finalment, pel que fa als CD més prestats a la biblioteca trobem l’antologia “Las 101 canciones del siglo XX”; “Verges” de Lluís Llach i el CD per a nens i nenes “Emocions i sentiments. Contes i cançons” de Dàmaris Gelabert.

Compartir:

Darrera actualització: 22/01/2014 10:47 Total visites: 2883