Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Manteniment del clavegueram al Passeig Ramon Vall de Navàs

Obres de millora del clavagueram a Navàs
Obres de millora del clavagueram a Navàs

 

L’Ajuntament de Navàs ha iniciat obres de manteniment, d’acord amb el Pla Director de Clavegueram aprovat el passat any 2012, consistents en la construcció d’una claveguera que uneix els dos laterals del Passeig de Ramon Vall, que des de fa anys genera problemes de funcionament i manteniment pel seu mal estat. La renovació d’aquest tram de clavegueram vol evitar la despesa de manteniment i reparació que generava aquesta deficiència.

 

La xarxa de clavegueram del municipi de Navàs té un dèficit històric de manteniment, és per això que l’actual equip de govern, format per la CUP i ERC, va haver de prendre la decisió l’any 2013 de crear la taxa de clavegueram, per poder iniciar progressivament la inversió de renovació i manteniment que es necessita en matèria de sanejament. Així, creuen que tot i ser una obra menor escenifica, malgrat la delicadíssima situació econòmica municipal, la voluntat del consitori a revertir la situació de deixadesa històrica de les clavegueres.

 

Finalment, el consistori demana comprensió per les molèsties que les obres puguin ocasionar a veïns/es i usuaris/es del Passeig

Compartir:

Darrera actualització: 24/01/2014 12:42 Total visites: 2898