Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Neteja vegetal del camí rural del Mujal a Castelladral

imatge

El proper dilluns 13 de gener començaran les obres per fer la secció de servei al camí rural que va del Mujal a Castelladral; l'objectiu d'aquesta secció de servei és reduir i/o eliminar la vegetació que hi ha al costat del camí per guanyar visibilitat i fer més segura la conducció, a més, de contribuir en la prevenció d'incendis forestals. La secció de servei consisteix en la tallada arreu de vegetació entre 1,5 – 3 m a banda i banda del camí i la poda fins a 5 metres d'aquells arbres que no es puguin tallar.

La neteja de la secció de servei del vial no s'havia fet des que s'havia asfaltat el camí rural, ja fa força anys, i serà un element també per la prevenció contra incendis.

Està previst que les obres durin tot el que queda del mes de gener, si la climatologia ho permet. Aquests treballs implicaran talls puntuals a la carretera, o pas selectiu de les 8 del matí a les 3 de la tarda, per això els volem demanar que tinguin en compte aquests possibles talls i que durant aquest dies circuleu amb molta precaució. Policia Local i Voluntaris de Protecció Civil de Navàs col·laboraran en la vigilància durant les tasques previstes.

La regidoria del Món Rural demana comprensió per les molèsties que durant aquest dies es puguin ocasionar aquests, i que, per qualsevol dubte es pot contactar amb l'Ajuntament de Navàs.

Per altra banda, el govern municipal agraeix també la col·laboració dels propietaris afectats per tal que la iniciativa sigui un èxit, i els demanem que ens facin arribar qualsevol suggeriment al respecte.

Compartir:

Darrera actualització: 09/01/2014 17:15 Total visites: 2707