Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Tallers divulgatius del POUM per recollir idees i propostes per millorar

imatge

El segon taller de participació del Pla General d’Ordenació Municipal de Navàs (POUM), que es farà el proper dimarts dia 20 de maig, convida a la ciutadania a opinar i plantejar suggeriments i dubtes sobre el futur planejament dels principals nuclis de població del municipi: Navàs, Mujal, Castelladral i Palà de Torroella.
L’acte està obert a tothom i es farà de 6 a 8 de la tarda a la sala d’actes de la Biblioteca.
El treball que es mostra en aquests tallers és la última versió realitzada dels treballs preliminars per la segona aprovació inicial seguint les darreres prescripcions del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i que també estarà disponible a partir del dia 7 de maig a www.navas.cat.
L’Ajuntament de Navàs a través d’aquesta iniciativa vol fomentar i garantir la divulgació i la comprensió dels continguts del POUM.
Es per això que durant els dies 13 i 20 de maig es fan tallers i els tècnics i responsables d’urbanisme de l’Ajuntament de Navàs es posen a la disposició dels navassencs per explicar els continguts del treball recollir opinions, per valorar possibles canvis, expressar dubtes i les aportacions necessàries per poder millorar.

Compartir:

Darrera actualització: 19/05/2014 10:28 Total visites: 2935