Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

300 navassencs ja han votat els Pressupostos Participatius

imatge

En els primers quatre dies de votacions, uns 300 navassencs ja han votat les propostes que es van presentar a la primera edició dels Pressupostos Participatius 2015. Les votacions continuaran fins el divendres dia 28 de novembre. El mateix dia a la tarda es farà l’escrutini a la sala d’actes de l’Ajuntament.
La iniciativa ha despertat l’interès mediàtic de diferents mitjans de comunicació, com el Canal Taronja que ja va tractar el tema en els informatius, o TV3 que està elaborant una peça pel Telenotícies.
Aquest dissabte es podrà votar de 9 a 2, i diumenge, d’11 a 1 del matí a l’OAC de Navàs. A Palà de Torroella també es podrà votar de 12 a 2 del migdia a les oficines municipals.
Els dies feiners, de dilluns a divendres es pot anar a votar a l’OAC de Navàs, de 9 a 2/4 de 3, i els dimarts i dijous, de 4 a 2/4 de 7 de la tarda.
La participació en la fase de propostes que va aconseguir 31 idees pels Pressupostos Participatius 2015, i ara, amb l’interès que es posa de manifest en plena fase de votacions, l’equip de govern de Navàs ha manifestat la seva satisfacció per l’acollida que està tenint aquesta iniciativa inèdita al poble.

Compartir:

Darrera actualització: 29/03/2016 18:16 Total visites: 4704