Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Anem al Liceu!

imatge

"Liceu al territori" és una iniciativa del Gran Teatre del Liceu que té l'objectiu de popularitzar l'òpera i ajudar el públic a desprendre’s d’idees preconcebudes sobre aquest gènere, tot animant-lo a gaudir de la màgia de l'òpera d’una forma distesa i atractiva. És per això que ofereixen entrades per a grups, amb bona visibilitat, subvencionades amb un important descompte. 

Des de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Navàs, ens hem sumat a aquesta iniciativa i hem decidit subvencionar també una part del cost de les entrades, per així fer més accessible aquesta activitat als navassencs i navassenques. És per això que, encara que el cost real de les entrades era de 108€, les persones que vulguin apuntar-se a aquesta iniciativa, podran anar al Liceu per 50€. A més, els alumnes de l'Escola de Música, menors de 35 anys, tindran les entrades a 30€. Per fer més fàcil també el trasllat a Barcelona, el desplaçament es farà conjunt, amb un autocar que també estarà subvencionat per part de l'Ajuntament. 

L'òpera que veurem el diumenge dia 7 d'octubre, serà l'obra I Puritani, de Vincenzo Bellini. L'argument de l'obra és el següent: 

La immortal història d’amor en el context de les guerres de religió entre protestants i catòlics fa de marc per a un títol netament romàntic, acolorit amb la paleta de Vincenzo Bellini i el seu melodisme característic al servei de la que va ser la seva darrera òpera. La producció que signa Annilese Miskimmon, nascuda a Belfast, situa inicialment l’acció a la Irlanda del Nord del segle XX.

Podeu mirar un vídeo promocional de l'òpera aquí.

A més, el dilluns dia 17, a les 8 del vespre, a l'Escola de Música, Pol Avinyó, del Liceu, ens oferirà una xerrada prèvia on ens explicarà l'argument de l'obra, que ens ajudarà a comprendre-la millor un cop la veiguem en directe al Gran Teatre del Liceu. 

Compartir:

Darrera actualització: 08/10/2018 17:36 Total visites: 1087