Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

El Jugamenut 2016 tanca amb un gran èxit de participació.

imatge

Més de 800 persones han passat des de dimarts i fins ahir pel Pavelló d’Esports de Navàs per gaudir de les activitats programades en el marc del Jugamenut, el parc infantil d’oci i educatiu que la regidoria de joventut i festes de Navàs ha programat per segona vegada aquestes festes de Nadal.

Els nens i nenes han pogut gaudir de fins a 10 activitats lúdiques, esportives, creatives, culturals per compartir en família. El parc ha ampliat els horaris i enguany ha obert les portes a les quatre de la tarda i ha tancat a les 8 del vespre. Les activitats programades han buscat cobrir les diferents franges d'edats, presentant propostes d'oci per nens i nenes, adolescents, familiars i acompanyants.

El parc ha estat organitzat conjuntament entre l’Ajuntament de Navàs i l’Agrupament Escolta Ali-Bei que s’ha encarregat de la part dels tallers de manualitats. Enguany a més, la recaptació econòmica de les entrades ha anat destinada íntegrament a l’Agrupament Escolta, que enguany celebra el 50è aniversari.

Des de la regidoria de Joventut i Festes s’agraeix la resposta ciutadana i la gran participació que hi ha hagut en aquesta segona edició.

Les festes de Nadal segueixen a bon ritme, i demà, 31 de desembre, hi haurà una animació infantil a 2/4 d’1 del migdia a la plaça de l’església a càrrec d’Albert Querol, i a la nit hi haurà la revetlla de Cap d’Any al Pavelló, amb els Dj A pèl i Sergi Vila.

 

Compartir:

Darrera actualització: 30/12/2016 12:34 Total visites: 3012