Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

El plat o la vida, amb Nani Moré

imatge

Aquest divendres, 25 d’octubre a les 7 de la tarda al menjador de l’Institut Escola Sant Jordi de Navàs, es farà la presentació del projecte de menjador escolar ‘El plat o la vida’, a càrrec de la cuinera professional Nani Moré que gestiona tres menjadors d’escoles bressol del Maresme amb criteris ecològics i productes de proximitat.
A 2/4 de 6 de la tarda es farà un taller de cuina, obert als qui tinguin interès pel tema, prèvia inscripció al (93 839 00 22). A les 7 de la tarda es farà la xerrada.
Nani Moré, recentment ha fet el guió i ha dirigit un documental on fa pedagogia del lema que dóna sentit al seu treball ‘El plat o la vida’, on planteja una dicotomia: la diferència entre omplir panxes i alimentar persones, amb la missió pedagògica que ajudi a fomentar la creació de menjadors ecològics a les escoles.
En els tallers i xerrades que fa per tot el territori posa de manifest que el problema està en els aliments i els interessos econòmics que genera la cultura alimentària de la nostra societat.
Així, pretén crear consciencia social sobre la necessitat d'uns menjadors col·lectius (ja siguin d'escoles, geriàtrics...) que ofereixin aliments de qualitat, ecològics i de proximitat. En el cas dels menjadors escolars, defensa que educar en una bona alimentació als infants és l'únic punt de partida possible i anima a AMPAS i famílies a prendre consciència de la importància de l'alimentació i generar canvis, com ara, buscar uns gestors de menjador compromesos amb l'alimentació responsable, triar proveïdors ecològics, productes de proximitat i elaborar menús de temporada.

Compartir:

Darrera actualització: 23/10/2013 10:43 Total visites: 3779