Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

El robot d’Star Wars, R2-D2, al TICdate de Navàs

imatge

El robot més famós de la saga Star Wars (Guerra de les Galàxies), serà el convidat més esperat del saló TICdate, de la Fira de Primavera de Navàs. Algunes de les últimes innovacions tecnològiques i creatives hi seran presents com l’altaveu intel·ligent Google Home, la realitat augmentada, orientacions en robòtica educativa, scape room, exposició fotogràfica i taller de Koalitic Visuals amb Jordi i Arnau Puig de Navàs, entre altres.
Una taula rodona afrontarà la qüestió “Jugar és aprendre?”, i a partir d’aquesta pregunta, tots podrem participar d’un debat obert, per veure com la innovació està arribant a l’ensenyament a través de les experiències Escola Nova 21 i CAIEV que són dos dels màxims exponents d’una revolució que afectarà a la nostra societat. Els ponents són el Xose Pérez pare conscienciat en l'ús de noves tecnologies a l'aula, la biòloga i psicòloga Sílvia Bosch que utilitza l'ensenyament per projectes a secundària , el director del centre Codelearn de Manresa Jordi Vives, i el formador permanent de professorat de l'ICE a la UAB David Vilalta, expert en innovar a educació infantil i primària.
El TICdate estarà ubicat durant tot el dissabte, dia 29 a la sala del Club d’Avis, al passeig de Ramon Vall, en el marc de la Fira de Primavera.

Horari serà de 10:30 a 19:30

ticdate.navas.cat

Enllaços xerrades:

http://ticdate.navas.cat/taula-rodona-jugar-es-aprendre/

http://ticdate.navas.cat/google-home-assistent-per-veu/

http://ticdate.navas.cat/taller-de-fotografia-creativa-koalitic-visuals/

Compartir:

Darrera actualització: 25/04/2017 10:57 Total visites: 4519