Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Enquesta de Seguretat Pública

imatge

 

El Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya és a punt d’iniciar els treballs de la 14a. edició de l’Enquesta de Seguretat Pública de Catalunya (ESPC), que entre altres poblacions ha escollit Navàs com a banc de dades. A dia d’avui s’està realitzant una prova pilot i l’enquesta comença oficialment demà.

L’ESPC consisteix en l'estudi periòdic de les experiències de victimització que s'han produït a Catalunya, la mesura dels sentiments d'inseguretat i la recollida de les opinions dels ciutadans en matèria de seguretat i policia. Aquest estudi es realitza a través d’una enquesta telefònica a una mostra representativa de la població, d’unes 4.500 persones.

El Departament d’Interior ha emès aquest comunicat per escrit per tal d’informar a l’Ajuntament de Navàs que està previst realitzar l’enquesta entre el 10 i 31 de juliol, i que una part d’aquestes entrevistes telefòniques es faran a ciutadans i ciutadanes de Navàs.

Com en edicions anteriors, és possible que algunes persones entrevistades vulguin confirmar que efectivament es tracta d'una enquesta oficial i que les dades es mantindran en la més absoluta reserva, i que alguna d’elles s'adreci a l’Ajuntament de Navàs per tal de sol·licitar informació al respecte. En aquest cas, seria convenient derivar les possibles consultes al telèfon d'atenció ciutadana de la Generalitat de Catalunya, 012. També us podran informar d'aquesta iniciativa a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania i a la Policia Local de Navàs.

Compartir:

Darrera actualització: 10/07/2013 13:33 Total visites: 4743