Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Espai Outlet ple d'oportunitats

imatge

El passeig de Ramon Vall va ser escenari, diumenge al matí d'una nova edició del mercat d'oportunitats que organitza la UBIS de Navàs a finals d'estiu, coincidint amb el final de temporada sota el nom d'Espai Outlet i Promoció. Una vintena de parades amb roba, sabates, aliments, joies, complements, papereria i bricolatge van oferir ofertes especials al públic que va donar ple suport a la proposta comercial i lúdica de la UBIS.

Una oferta complementària d'actes paral·lels pels més petits aportava valors afegits que reforçaven l'interès per participar a la fira, com un taller de maquillatge que va ser molt sol·licitat, una atracció inflable que no va parar de rebre els menuts més enjogassats i l'oportunitat de fer passejades amb cavalls amb la col·laboració d'hípica La Cometa.
A migdia es va fer el final de la campanya de promoció de la UBIS de Navàs que regalava 2.000 €, mil cinc-cents en vals de compra en els establiments adherits i cinc-cents euros en metàl·lic. L'afortunada en el sorteig va ser la veïna de Navàs, Júlia Ortíz i l'establiment on va segellar el seu número va ser la Merceria Pujol.
Música, balls i un ambient de luxe en un espai urbà ideal que està rodejat de terrasses de bar i restaurants, van ser punt de trobada de gent i de gangues.

Compartir:

Darrera actualització: 16/09/2013 12:15 Total visites: 4134