Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

IMMILLORABLE INICI DEL CICLE DE CONCERTS D'HIVERN

imatge

Una mica més de 250 persones van omplir a vessar la pista del Club d'Avis per gaudir de l'immillorable concert dels reconegut pianista argentí Emilio Solla, el compositor uruguaià Rodrigo G. Pahlen i el contrabaixista barceloní Manel Fortià, que donava inici al II Cicle de Concerts d'Hivern.
L'espectacle, ideat en dues parts, es va iniciar amb l'actuació de les jazz band de l'Escola de Música Mestre Josep Maria Castella i la de l'Escola de Música de Súria, les quals van oferir un petit repertori en què van demostrar el seu aprenenatgge i maduresa, sota el mestratge d'en Jordi Pujols. Després d'una col·laboració amb el trio, es van dur el reconeixement unànim del públic i es va donar pas a la segoan part, la presentació del disc Urgentango a càrrec d'Emilio Solla, Rodrgio G. Pahlen i Manel Fortià.
Si l'any passat el públic va quedar meravellat del mestratge del pianista argentí, aquesta vegada va sorprendre amb un trio de jazz, acompanyat de l'harmònica de Pahlen i el contrabaix de Fortià, que van oferir una sonoritat excel·lent i van demostrar el seu mestratge tècnic i humà, posant-se el públic a la butxaca amb el seu carisma i sobretot amb el llenguatge més universal de tots: la música. Tangos argentins i uruguaians, milongues, peces de John Coltrane o composicions dels propis artistes, van fer gaudir de valent al públic assistent, que va quedar entusiasmat.

Aprofitem per agrair en Txus Garcia per alguna de les fotografies que acompanyen aquesta notícia.

 

El cicle de concerts continua

El cicle de concerts continua el seu camí; la següent parada serà el diumenge 17 de febrer, a les 19h, a l'Escola de Música, amb Trio Guillén, format per tres joves alumnes del Conservatori de Manresa, els quals ens transportaran a la múusica de Beethoven, Nino Rota, Saint-Saëns o Liszt, a través del clarinet, el piano i el violoncel.

La última parada serà el dissabte 23, a les 19h, a l'Escola de Música, on podrem gaudir del quintet de veus a cappella Beat Voices, amb la col·laboració del Cor Jove de l'EMM Mestre Josep Maria Castella, que ens brindaran l'actuació d'autors com Stevie Wonder, Bruno Mars, Benny Moré, entre molts d'altres.

Compartir:

Darrera actualització: 05/02/2019 13:47 Total visites: 427