Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

La fira mostrarà una vintena d’idees per als Pressupostos Participatius 2015

imatge

Una vintena de propostes s’han presentat fins ara s’han als Pressupostos Participatius 2015, que seran exposades en plafons a la Fira de Tardor a l’estand de l’Ajuntament de Navàs. Aquesta exposició de projectes i propostes té la finalitat de difondre i donar a conèixer les iniciatives que fins ara han entrat a l’Ajuntament en una primera fase, tot i que el període de presentació finalitzarà el 30 d’octubre. Posteriorment hi haurà la fase de votacions amb els Navacèntims.
Entre les propostes presentades hi ha zones de pipi-cans, projectors i pantalles per la Biblioteca i el Casal Sant Genís, destinar més diners per al manteniment de carrers, una porta d’alumini per la Gegantera, la urbanització de diferents carrers, banc de temps, pavimentar la zona esportiva, un espai cooperatiu pels vinyataires, un compac disc amb les músiques tradicionals de Navàs, arranjar el Casal Sant Genís, més bancs, un espai per aixoplugar-se al costat del col·legi Sant Jordi i campanyes de sensibilització del civisme i neteja en espais públics per millorar comportaments col·lectius.
L’Ajuntament de Navàs us convida a passar per l’estand municipal per tal de conèixer millor les propostes i obrir diàlegs amb els promotors de cada iniciativa, els quals hi seran presents per defensar i argumentar cadascuna de les iniciatives que han presentat.

Compartir:

Darrera actualització: 29/03/2016 18:16 Total visites: 6684