Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

L'Escola de Música de Navàs participa en el SIMFÒNIC, 100 concerts simultànis interpretant Oh Happy Day

imatge

L’Escola Municipal de Música Mestre Josep Mª Castella de Navàs, el dia 9 de juny, a les 7 de la tarda realitzarà un concert a Manresa, a la Plana de l’Om, en el marc del Festival SIMFÔNIC: http://www.simfonic.org/uncategorized/placa-plana-de-lom-2018
El Festival SIMFONIC, que fa 8 anys que se celebra són un conjunt de 100 concerts simultanis i gratuïts a 100 espais emblemàtics de Catalunya i Balears realitzats per més de 5.000 estudiants de les escoles de música.
En aquesta edició els padrins són els Barcelona Gospel Messengers i en el seu honor les escoles de música interpretaran OH HAPPY DAY.

Aquest cap de setmana, una trentena d'alumnes de l'Escola de Música han viatjat a Holanda acomopanyats de professors.

Escola Municipal de Música Mestre Josep Maria Castella

L’Escola Municipal de Música Mestre Josep Maria Castella de Navàs va néixer l’any 1998. Actualment acull més de 250 alumnes i l’esperit que l’anima continua sent el mateix que en els seus inicis: proporcionar una educació musical de valor pedagògic, social i humanístic, i formar afeccionats a la música de totes les edats, vetllant alhora per que la qualitat de l’ensenyament que ofereix permeti cursar estudis professionals a qui ho desitgi.També és voluntat de l’escola impulsar la cultura musical del poble mitjançant concerts i audicions i participant a les activitats que s’organitzen en l’àmbit municipal.En definitiva, l’escola proporciona un servei públic adreçat a tota la ciutadania, sense límit d’edat, amb l’objectiu d’oferir espais de creació, formació i difusió musicals.És la segona vegada que participem al Festival SIMFONIC i ens fa molta il•lusió presentar-vos la nostra proposta en un espai tan emblemàtic.
Plaça Plana de l’Om
Situat a la Plana de l’Om, al centre neuràlgic de la ciutat, aquest edifici barroc del segle XVII conserva encara a la façana la data de construcció i, a l’interior, els arcs apuntats originals. En aquesta casa, també coneguda com la Casa del Senyor Jaume, hi havien viscut i treballat els Grau, una nissaga important d’escultors barrocs catalans.


Compartir:

Darrera actualització: 11/05/2018 07:36 Total visites: 2227