Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Navàs se suma al dia internacional de les dones

imatge

A Navàs també s’ha celebrat el dia internacional de les dones, una diada que està reconeguda per l'Organització de les Nacions Unides (l'ONU). És un dia en el que s’aprofita per commemorar el paper de les dones en la lluita pels seus drets, per la igualtat i la justícia de dones i homes.

Des del món local aquesta diada representa una oportunitat per portar a terme una sèrie d’activitats que promoguin la visibilització i l’apoderament de les dones i reivindiqui la necessitat de construir una societat basada en l’equitat de gènere.

L’Ajuntament de Navàs ha penjat una pancarta al balcó reivindicant i donant suport a les polítiques de gènere i per a una major representativitat de les dones. Moltes treballadores de l’Ajuntament han fet vaga i a les 12 del migdia s’ha llegit el manifest a la plaça de l’Ajuntament, on poc després s’ha fet un taller de tai-xi.

Enguany l'objectiu  de la campanya és mostrar com les dones amb l’acció col·lectiva, les seves aportacions, l’avenç dels rols lliures d’estereotips i la unió estant transformant i millorant la societat. 

Compartir:

Darrera actualització: 08/03/2018 18:20 Total visites: 2565

Documentació