Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Navàs s'omple de disfresses, confeti i música de Carnaval

imatge

La rua del Carnaval de Navàs va omplir de disfresses, comparses i carrosses els carrers de Navàs, convocats per la Comissió de Festes i liderats per la reina del Carnestoltes que lluia un espectacular vestit dissenyat per Núria Batlló. La reina d'aquest any tenia molta semblança a la regidora d'Esports, Sara Cortina.

Música i confeti, ball i alegria van ser el comú denominador d'aquest carnaval que arriba a Navàs amb una setmana de retard ple de fortalesa. El Pavelló Municipal d'Esports va acollir les comparses i els grups que van participar en el concurs. La dotzena de grups que hi competien van poder fer les coreografies assajades davant del jurat.

Públic i participants a la rua van ser obsequiats amb coca i xocolata. El Pavelló es va omplir de gom a gom, graderia i pista. Una gentada multicolor amb tota mena de disfresses va formar part de l'espectacle visual i sonor.

El jurat va premiar les comparses: Més elaborada Mario Brosss; Més creativa els Trolls i la millor individual Miss Millonetis.

A partir de la mitja nit el relleu el va prendre el Carnaval Reganser que va completar l'anhel dels qui els hi agrada el carnestoltes i la marxa nocturna.

Compartir:

Darrera actualització: 05/03/2017 15:42 Total visites: 4144