Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Nova web en fase de proves

imatge

L’Ajuntament de Navàs us presenta la nova pàgina web, que posem en fase de rodatge i proves, amb la voluntat de millorar-la en totes les seves possibilitats i continguts amb l’aportació de tots plegats, ciutadania, entitats, associacions i organitzacions, per acabar-la de bastir amb la col·laboració de tots.

El nou disseny de www.navas.cat aporta millores visuals i nous elements interactius amb les xarxes socials com facebook i twitter, millora l’usabilitat i eficiència tècnica, amb disponibilitat de cercador intern, data i hora oficials, i la possibilitat d’escollir l’idioma.

D’entrada s’ha fet una reestructuració de continguts i de disseny, a partir dels paràmetres que marca la Diputació de Barcelona per a les pàgines web dels ajuntaments, amb la qual cosa s’obté una unitat d’imatge corporativa de tots els ens municipals i dels continguts més demandats pels ciutadans alhora d’interactuar amb l’administració a través d’internet.

La nova web incorpora lector de RSS i serà seu electrònica segura, que dóna garantia per a poder fer tràmits on line amb la veracitat, que el lloc on s’està fent el tràmit, és realment una seu oficial.

L’Ajuntament de Navàs, més endavant incorporarà a la web l’oficina virtual de recaptació la qual permetrà la gestió dels impostos municipals i el pagament de taxes i rebuts municipals.

Compartir:

Darrera actualització: 01/07/2013 10:30 Total visites: 3731