Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Promocionar la salut del poble, objectiu del grup de voluntaris ASACO

imatge

Aquest dimarts es presenta a Navàs el grup de voluntaris coneguts com Agents de Salut Comunitària (ASACO), en un acte que es farà a la sala d’actes de la Biblioteca, a partir de les 8 de la tarda.

Els Agents de Salut Comunitària, és un grup heterogeni de persones de diferents àmbits que volen impulsar un programa on les persones siguin les protagonistes de poder promocionar, en positiu, la salut del poble.
A Navàs gaudim de mil coses que ens aporten salut positiva: parcs infantils, casals de gent gran, rutes per caminar o passejar, grups per cantar i festes conegudes per passar-s’ho bé. Creiem que és important explotar aquests llocs i aquestes tradicions, ja que generalment quan parlem de salut pensem en malaltia, en negatiu. El grup d’Agents de Salut Comunitària té com a objectiu principal aconseguir que la salut sigui quelcom positiu, que puguem passar-ho bé fent salut.
En aquest projecte hi tenim cabuda totes les persones i totes les entitats, persones joves i no tant joves, amb aficions a l’esport o al cant, els que ballen i els que cuinen, tant aquelles que treballen amb discapacitats, gent gran, com aquelles que es dediquen al món cultural o social. No cal tenir cap característica especial per poder fer salut positiva. Volem aprofitar-nos dels llocs i de les coses que tenim a l’abast per poder millorar la salut del poble.

 

Compartir:

Darrera actualització: 02/12/2013 08:48 Total visites: 3329