Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Propostes per millorar la salut comunitària

imatge

Dimarts al vespre es va fer la presentació a Navàs del grup de voluntaris que formen part dels Agents de Salut Comunitària, amb l’objectiu de promoure i dinamitzar activitats que contribueixin a millorar la salut del poble. La convocatòria va atraure persones i col·lectius interessats en la salut personal i comunitària.

Després de l’exposició inicial de motius que anar a càrrec de Miriam Garcia i Ana Crispiera, les dues professionals del CAP Navàs, es va passar el vídeo promocional del projecte, per finalment donar pas a un torn obert de paraules on es van enumerar els aspectes positius que té Navàs referents a la salut, i com s’han de potenciar les activitats que ja es fan, abans de fer-ne de noves.
Es va parlar que calia acostar-se a la gent, allà on siguin, per exemple, si no van a una sala d’actes convencional, proposar trobades en un establiment públic que sigui lloc de trobada natural de la gent, com seria el cas d’un bar.
Una proposta innovadora seria potenciar els anomenats bancs del temps, on les persones fan intercanvis de tot tipus de serveis sense que hi hagi presents els diners, com per exemple jo et faig de cangur i tu m’arregles la calefacció de casa.
L’objectiu de la trobada es va complir i s’han deixat les portes per tal que arribin propostes de tots els àmbits i del tots els col·lectius.
La reunió va acabar fent tertúlia amb un 'piscolabis' de galetes i sucs de fruita.

Compartir:

Darrera actualització: 27/11/2013 12:59 Total visites: 3259