Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Roger Mas Trio sedueix el públic de Palà de Torroella

imatge

Amb les notes i els versets de "La Margera", Roger Mas Trio, van encetar el seu concert a l'església de Palà de Torroella, dissabte al vespre, davant d'un auditori format per un centenar de persones. El recital que va durar hora i mitja va seguir amb els "Emboscats", dedicat a aquelles persones que durant la guerra civil, d'un i altre bàndol, van optar per fer objecció d'armes amagats al bosc mentre va durar el conflicte.
Xavier Guitó al piano i Arcadi Marcet al contrabaix, van complementar un Roger Mas, que es va trobar còmode amb el públic de Palà, generós i carregat d'ironia en els seus comentaris.
Roger Mas va cantar temes clàssics del seu ampli repertori i de nous que aniran inclosos en el proper disc que prepara. Lletres de Jacint Verdaguer, de Guillem de Berguedà, de Miquel Pol o pròpies de Roger Mas, van embolcallar l'espai íntim d'una església revestida de feixos de llums que ballaven al so de la música, gràcies al treball tècnic de Roger Camprubí. Música i llum, públic i espai van ajudar a crear una atmòsfera singular.
L’acte va ser presentat pels regidors de Cultura i Món Rural, Genís Rovira i Gerard Massegú.
La festa es va acabar amb un pa amb tomàquet i embotits, i vi de les vinyes del Grapal.

Compartir:

Darrera actualització: 18/09/2017 08:34 Total visites: 3828