Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Una rotonda regularà el transit a la carretera de Berga de Navàs

Vista aèrea de la rotonda carretera Berga / carretera Gaià de Navàs.
Vista aèrea de la rotonda carretera Berga / carretera Gaià de Navàs.

Una nova rotonda situada a la carretera de Berga i la carretera de Gaià serà l‘encarregada de pacificar el trànsit en aquest punt de la via.

L‘Ajuntament de Navàs iniciarà en breu les obres de transformació d‘aquest espai per a convertir-la en una rotonda que regularà el transit de la mateixa carretera de Berga i els vehicles que circulin per la carretera de Gaià. Les obres consistiran en el pintat, la col·locació de pilones refractants, i les senyals indicatives. Aquestes tasques les realitzarà la brigada municipal d‘obres. El cost estimat de les obres ascendeixen a 1.350 euros que es reparteixen en 350 en pintura, 300 en les pilones, 250 en les senyals de rotonda, i la mà d‘obra de la brigada valorada en uns 450 euros.L‘objectiu és augmentar la fluidesa del transit donat que la intensitat de vehicles, degut a l‘existència de la C-16, actualment permet la ubicació d‘aquest instrument. Així, es volen evitar esperes innecessàries als semàfors i alhora impedir l‘entrada de vehicles a velocitats excessives. Els serveis tècnics municipals han prevsit que els camions que hi puguin circular hi podran girar amb seguretat. Durant els primers mesos de funcionament els semàfors funcionaran en àmbar i més endavant es valorarà la possibilitat de treure els semàfors. Recordem que només el 2013 l‘Ajuntament de Navàs es va gastar 3.151,31 euros en el manteniment i reparació dels semàfors, això sense tenir en compte el seu consum elèctric.

Les obres s’iniciaran i acabaran aquesta setmana, l’Ajuntament de Navàs demana precaució en la circulació degut a les obres, així com agrair la col·laboració i comprensió dels ciutadans i ciutadanes.

Compartir:

Darrera actualització: 07/07/2014 15:27 Total visites: 3726