Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Viatge a la ‘Feria del Jamón Serrano de Serón’

imatge

Els Ajuntaments de Navàs i Serón organitzen un viatge a la ‘Feria del Jamón Serrano de Serón’, el primer cap de setmana de juliol. S’ha convidat als veïns de Navàs nascuts a Serón, però és obert a tothom mentre hi hagin places

Dies: 4, 5 i 6 de juliol.
Sortida divendres 4,a les 10 del matí, de l'estació d'autobusos de Navàs.
Arribada, diumenge 5, a la tarda a Navàs

Programa
- El divendres 4 ja assistirem al Concurso de Cortadores de Jamón, sopar, sortida a la Feria.
- Dissabte 5, al matí l'Ajuntament de Serón ens prepara una visita turística, amb dinar col·lectiu acompanyats per l'alcalde Juan Antonio Lorenzo. A la tarda visita a la Feria i als balls populars que s'organitzen. Sopar i pernoctació.
- Diumenge 6 de juliol, després d'esmorzar marxarem de Serón cap a Navàs, on tenim previst d'arribar cap a les 8 del vespre.

Preu: 55 euros (bus)
Els menjars i l'allotjament aniran a part, en base a preus moderats. Per raons d’organització, us demanem que en el moment de fer la inscripció ens confirmeu, a més del viatge, si dormireu a casa de familiars, si us voleu gestionar l’allotjament pel vostre compte, o si preferiu que l’Ajuntament de Serón us gestioni l’allotjament, indicant també si podeu compartir habitació, si sou un grup, si necessiteu dormir sols, etc. per així poder agrupar les persones en els diferents allotjaments disponibles, i als quals el mateix ajuntament en farà reserva amb les nostres indicacions.
Com que les places són limitades (màxim 55), cal que feu l'oportuna reserva i formalitzeu la inscripció abans del dia 23 de juny a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de Navàs, o al telèfon 93 839 00 22 i demaneu per l'Albert Obradors.
També ho podeu fer per correu electrònic: oac@navas.cat.

Compartir:

Darrera actualització: 18/06/2014 08:36 Total visites: 2873