Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Navàs blinda la Festa Major d’actituds sexistes

imatge

L’alcalde, la regidora de festes i el regidor d’igualtat han presentat aquest migdia la campanya que l’Ajuntament ha  impulsat de sensibilització i prevenció d’actituds sexistes, homòfobes i discriminatòries en motiu de la Festa Major que comença avui.
La campanya, que s’emmarca dins el procés d’implementació del Pla d’Igualtat de Gènere aprovat aquest any pel Ple municipal, consta de materials gràfics de cartelleria que aquests dies es podran veure pels carrers del poble així com també de pistes d’àudio que recordaran als assistents als actes que en cas d’agressió o de discriminació els serveis municipals, la comissió de festes i la policia local estan al servei de les persones per atendre-les en cas d’agressió.
El regidor d’Igualtat, Agustí Serra, ha destacat que la campanya és “un pas més en la lluita contra el sexisme i una nova acció de sensibilització en matèria d’igualtat”. Una sensibilització que segons el regidor “es porta a terme durant tot l’any a les escoles i instituts de Navàs i en moments com la Festa Major és quan se n’han de recollir els fruits”.
Els cartells que aquests dies es podran veure pels carrers i places de Navàs recullen lemes de campanyes similars d’altres poblacions amb un disseny creat pel navassenc Martí Mora.

Compartir:

Darrera actualització: 25/08/2016 17:47 Total visites: 4744