Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

220 persones al Maridatge de la Mostra de Vins

imatge

El sopar de Maridatge de la tercera Mostra de Vins de Navàs, que se celebrarà divendres 7 de març al Teatre Municipal de Palà de Torroella, ha desbordat totes les previsions més optimistes i s’ha hagut de tancar les inscripcions amb 220 començals. S’ha obert una llista d’espera per si alguna reserva es dóna de baixa i s’hi pot incorporar algun dels sol·licitants que ho esperen.
El Maridatge es va començar a fer fa tres anys, amb un centenar d’inscripcions, l’any passat ja es va augmentar fins a 140 i aquest any, es va marcar el sostre dels 220 convidats.
El funcionament d’aquest event gastronòmic comença amb la tria de sís vins novells obtinguts de la darrera collita de les vinyes de Navàs a càrrec de l’enòleg Joan Soler de la D.O. Pla de Bages. Una vegada s’han escollit els vins, el cuiner del restaurant To+ de Palà de Torroella, David Garcia prepara les propostes culinaries per combinar vins i aliments. El resultat de tot plegat és un Maridatge on cada any se superen les expectatives creades i deixa el millor sabor de boca entre el públic assistent.
L’elenc de teatre Pi Tort de Palà, també hi posa unes píndoles artístiques entre plat i plat.
Diumenge es farà la Mostra de Vins a Castelladral, en el marc de la popular Arrossada.

Compartir:

Darrera actualització: 30/03/2016 07:58 Total visites: 4479