Vista Panoràmica de Navàs

Contactar

Mida del text Reduir Lletra Lletra Normal Ampliar Lletra

Arrossada i Mostra de Vins

imatge

La 31èna edició de l’Arròs de Castelladral i la III Mostra de Vins se celebraran la segona setmana de març, els dies 7 i 9 de març.
La Mostra de Vins es farà un any més al Teatre Municipal de Palà de Torroella, amb la col·laboració de l’enòleg Joan Soler, el cuiner David Garcia del Restaurant To+ i l’Associació Cultural Pi Tort. El sopar de maridatge costarà 16 €. Les inscripcions ja es poden fer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o al telèfon 93 839 00 22.
Els vinyaires que vulguin participar en la selecció de vins que farà l’enòleg Joan Soler, han de portar les mostres abans del dia 15 de febrer a l’OAC.
Com a novetat, aquest any s’organitzarà un bus d’anada i tornada a Navàs, el cost del qual es pagarà a part i anticipadament.
Pel que fa a la Festa de l’Arròs de Castelladral hi haurà a partir de les 8 del matí, una caminada-pedalada, servei d’esmorzars, Mostra de Vins i fira de productes artesanals, demostració de motoserra i xerrada sobre el vi i la vinya a càrrec de Maria Estruch, missa, actuació del grup Nuar, trobada de tractors d’època i castell inflable pels més petits.
A 2/4 de 3 es començarà a repartir el dinar popular a l’esplanada de les alzines. La venda de tiquets a l’avançada es poden adquirir a cal Seriols de Navàs, a la polleria Lluïsa de Súria i a l’Alberg de Castelladral, al preu de 9 €.
A la tarda, la festa acabarà amb un ball a càrrec de Jordi Soler a la planta baixa de l’Alberg de Joventut.

Compartir:

Darrera actualització: 30/03/2016 07:59 Total visites: 3698